Filewatcher File Search File Search
Catalog
Content Search
» » » » squirrelmail-locales_1.4.18-20090526.orig.tar.gz » Content »
pkg://squirrelmail-locales_1.4.18-20090526.orig.tar.gz:5591053/help/da_DK/  info  downloads

FAQ.hlp

<chapter>
   <title>
      Ofte stillede sp�rgsm�l
   </title>
   <summary>
      Folk stiller ofte sp�rgsm�l, som har v�ret stillet flere gange tidligere.
      Dette er en liste over ofte stillede sp�rgsm�l og svarene til disse.
   </summary>
</chapter>

<section>
   <title>
      Kan jeg bruge flere adresser fra adressebogen?
   </title>
   <description>
      <p>
      Ja. Ved s�gning i adressebogen, vil alle de adresser, som passer til dine
      s�gekriterier blive vist. Hvis der vises 10 adresser, kan der v�lges
      hvilke som skal inds�ttes i henholdsvis <B>Til:</B>- eller
      <B>Kopi-til:</B>-feltet. Alle de valgte adresser vil blive indsat, n�r
      der trykkes p� "Brug adresser" knappen.
      </p>
   </description>
</section>

<section>
   <title>
      Kan jeg tilf�je navne til adressebogen direkte fra en e-mail?
   </title>
   <description>
      <p>
      Nej. I den nuv�rende version er dette ikke muligt. Du kan dog h�jreklikke
      p� adressen, kopiere den til udklipsholderen og dern�st inds�tte den
      i adressebogen. Fors�g ikke v�re at v�re skuffet. SquirrelMail er
      under konstant udvikling, og denne funktion kommer m�ske i en fremtidig
      version i en eller anden form.
      </p>
   </description>
</section>

<section>
   <title>
      Hvem har lavet SquirrelMail?
   </title>
   <description>
      <p>
      En masse folk har hjulpet til. For at se en liste over dem alle, kan du
      bes�ge vores hjemmeside <a href="http://www.squirrelmail.org"
      target="_top">www.squirrelmail.org</a>.
      </p>
   </description>
</section>

<section>
   <title>
      Hvad er webmail?
   </title>
   <description>
      <p>
      I SquirrelMails tilf�lde giver det dig adgang til din e-mailkonto igennem
      IMAP-protokollen. Dette betyder at du ikke beh�ver bekymre dig om at
      s�tte et program op, bare for at checke din post.
      </p>
   </description>
</section>

<section>
   <title>
      Hvorfra kan jeg benytte webmail?
   </title>
   <description>
      <p>
      Alle steder hvor der er en browser og en internetadgang tilg�ngelig.
      Tr�dl�s adgang (WAP/WML) er dog ikke muligt i �jeblikket.
      </p>
   </description>
</section>

<section>
   <title>
      Hvorfor skulle jeg benytte webmail i stedet for et almindeligt postprogram?
   </title>
   <description>
      <p>
      Det er tvivlsomt om webmail nogensinde helt vil erstatte et almindeligt
      postprogram - men hvem ved? Hvis du nogensinde har v�ret hos en ven,
      p� en rejse, hjemme eller p� arbejde og ikke i n�rheden af din computer
      og �nsket at l�se din post, s� ved du hvorfor. Det er et stort arbejde
      at installere og konfigurere et postprogram p� en anden computer, bare
      for at slette det hele igen n�r du er f�rdig. SquirrelMail er designet
      til at supplere dit normale postprogram.
      </p>
   </description>
</section>

<section>
   <title>
      Hvordan fungerer det egentligt?
   </title>
   <description>
      <p>
      SquirrelMail bruger IMAP-protokollen, information om denne kan findes
      <a href="http://imap.org"/>her</a>. Programmet bruger sine egne
      IMAP-funktioner, ikke de indbyggede i php4. Dette betyder ikke noget
      for almindelige brugere, men de som installerer programmet, s�tter
      stor pris p� det.
      </p>
   </description>
</section>
Results 1 - 1 of 1
Help - FTP Sites List - Software Dir.
Search over 15 billion files
© 1997-2017 FileWatcher.com